Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları manzum olarak dokumalmalıdır. Bapnın düzgün çalışmasını temin etmek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi durum çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

şayet bir yangın bapsı midein bedel aralıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en eksiksiz tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna için en selim yükselmekı buyurmak Yangın Kapısı olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen mekanizma yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Bu esnada elektrikler gitti. Zeminı yoğun duman sardı. Muhasebenin yanında mevcut ofisten canip taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu bapnın anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı cep telefonu ışığıyla bulunmuş olduğu yerden aldım. Kapıyı açarken Yiğit ve Huzurlu tarafıma geldi. Bapyı açıp kendimizi dışarı attık. İş yeri içinde hummalı kötü ve ateş olması cihetiyle deruneriye girip müdahalede bulunamadık. İş münasip bulunmuş olduğum tam deruneride kimlerin bulunmuş olduğundan haberim yoktu" diye süjeştu.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı dâhilin berenarı işlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf kayranı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page